Over BMK

BMK bestaat al geruime tijd. Reeds in 2006 is ons bedrijf opgericht door Richard Kosse, Sinds 2009 maakt Jurjen Adam ook deel uit van het BMK-team.

Beiden zijn vennoot van BMK dat staat voor drie pijlers:

  • Betrokken
  • Meedenkend
  • Klantgericht

Wij zijn een laagdrempelig kantoor, waarbij de klant nog op de voorgrond staat. Bij ons wordt u niet geconfronteerd met wisselende contactpersonen, maar is een van beide vennoten uw vaste aanspreekpunt, mocht deze onverhoopt een keer afwezig zijn, dan kunt u uiteraard ook bij de andere vennoot terecht.

Wij vinden het belangrijk om met een klant te sparren, zodat wij actief kunnen deelnemen aan hetgeen er speelt bij de klant en hetgeen er in de toekomst staat te gebeuren, hierdoor kan de klant anticiperen op hetgeen op zijn of haar pad komt en kan die zo tips van onze zijde hierin meenemen.

Richard Kosse

Richard Kosse

Vennoot

Richard kan worden gekenmerkt als een no nonsense ondernemer. “Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan” is op zijn lijf geschreven. Recht op zijn doel af weet hij zijn klanten met raad en daad bij te staan. Daarnaast beschikt hij over een schat aan ervaring op financieel en fiscaal gebied. Als echte ochtendmens is hij vaak al vroeg voor de klant aan de slag.

Jurjen Adam

Jurjen Adam

Vennoot

Jurjen beschikt over een zeer ruime ervaring. De klant weet hiervan optimaal te profiteren. Door zijn expertise weet hij altijd de klant met raad en daad bij te staan. Hij bewaart in een hectische omgeving de rust en het overzicht en is communicatief sterk. In tegenstelling tot Richard is Jurjen iemand die tot laat in de middag nog voor zijn klanten aan het werk is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze werkzaamheden zijn enorm uitgebreid en lopen uiteen van het begeleiden van een startende ondernemer tot aan een ondernemer die stopt en zijn bedrijf wil overdragen. Hierbij staan telkens de belangen van de klant voorop.

Voor wie werken wij

Onze klantenkring is zeer divers. Van ZZP-ers tot besloten vennootschappen en van verenigingen tot maatschappen. Wij zijn breed georiënteerd en beschikken over vele expertises.

Onze werkzaamheden zijn enorm uitgebreid en lopen uiteen van het begeleiden van een startende ondernemer tot aan een ondernemer die stopt en zijn bedrijf wil overdragen, hierbij staan telkens de belangen van de klant voorop.